Grand&​Johnson

Grand&​Johnson

Ode aan de verwondering

Grand&Johnson, bestaand uit het duo Bertel Grote en Jeroom Jansen, zijn van huis uit interieurontwerpers en weten als geen ander hoe je een thuis creëert. “We adviseren altijd op zintuigen, alles krijgt aandacht. Geur, muziek, licht, materialen; aan alles is gedacht. En het ontwerp moet eerlijk en in balans zijn. Deze werkwijze zie je ook terug in de collectie die we voor Grey7 hebben ontworpen."

Onze handtekening

"Bij elk ontwerp voor de collectie hebben we gezocht naar evenwicht én contrast in kleuren, vormen, contouren en materialen. We willen ogen openen door heel veel aandacht te geven aan een ontwerp. Geen ontwerp van ons is vanzelfsprekend maar aan elk detail is gedacht. Elk meubel heeft zijn eigen verhaal en is een wereld op zich. Een wereld waarin je steeds verrast wordt. Bij onze ontwerpen draait het om ode aan de verwondering. Verrassende details waardoor je steeds iets nieuws ziet. Dat is onze handtekening."

Bertel de Grote en Jeroom Jansen

1995 – Jeroom Jansen start als interieurontwerper. Hij had ooit de ambitie om kunstenaar te worden, maar hij merkt dat hij zijn creativiteit en ideeën ook goed kwijt kan in interieurontwerpen.

1999 – Bertel Grote gaat zijn passie achterna en start in het interieur vak onder de vleugels van gevestigde ontwerpers.

2002 – Bertel start als zelfstandige. Hij heeft naast een succesvol interieurontwerpbureau ook een eigen lampenlijn.

2004 – Jeroom gaat ook zelfstandig in het interieur vak. Naast het ontwerpen geeft hij invulling aan het kunstenaarschap.

2009 – Bertel en Jeroom werken aan een gezamenlijk project.

2010 – De start van Grand&Johnson; het gezamenlijke project smaakt naar meer. Vanuit verschillende vertrekpunten delen Bertel en Jeroom de passie voor interieur, kunst en design.

2012 – Hun creativiteit gaat verder dan interieurontwerpen. Zo beginnen ze ook gezamenlijk producten te ontwerpen.

2014 – Verhuizing naar pand in de Hallen in Amsterdam en opening kleine conceptstore.
Een RedDot Design Award voor een productontwerp (Soho).

2016 – Een German Design Award voor een productontwerp (Soho) dat inmiddels wordt verkocht in meer dan 50 landen.

2018 – Verhuizing en opening van de 420m2 grote conceptstore in de Hallen in Amsterdam. Hier laten zij zien wat mogelijk is; ontwerpen, maatwerk, kunst en accessoires. De mooiste merken, een samenspel van materialen.

2022 – Een RedDot Design Award voor een productontwerp (Shiraat).

 

Interview met Grand&Johnson

Interview met Grand&Johnson

''Elk meubel is een wereld op zich. Een wereld waarin je steeds verrast wordt. Ode aan de verwondering; daar draait het om.''

// Unieke samenwerking

Ontworpen door topontwerpers Grand&Johnson, exclusief voor Grey7. Dutch design geproduceerd in Nederland, met aandacht voor pure ambacht en kwaliteit. Je kunt bij ons terecht voor een compleet nieuw interieur. Welke interieur dromen je ook hebt, onze meubels worden op maat voor jou gemaakt. Grey7 houdt van persoonlijk advies dus we helpen je graag!

Afspraak inplannen

// Ontvang het Grey7 inspiratiemagazine

// Ontvang het Grey7 inspiratiemagazine

Speciaal voor onze design liefhebbers hebben we een online magazine samengesteld. Vol met inspiratie, interviews met Nederlandse ontwerpers en handige tips voor jouw interieur.

Aanvragen

// Ontvang het Grey7 inspiratiemagazine

Speciaal voor onze design liefhebbers hebben we een online magazine samengesteld. Vol met inspiratie, interviews met Nederlandse ontwerpers en handige tips voor jouw interieur.

Aanvragen

0

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat je de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website.