Marcel Wolterinck

Marcel Wolterinck

Designing your world

De wereld mooier maken door de totale woonbeleving te regisseren - tot in het kleine detail, dat is wat Wolterinck als geen ander kan. Marcel Wolterinck is zijn carrière gestart als bloemsierkunstenaar vanuit zijn eigen bloemenwinkel in Laren. Hij kwam veel bij klanten over de vloer en vanuit daar zag Wolterinck kansen. Nu is Wolterinck uitgegroeid tot een veelzijdige bedrijf dat wordt gevormd door een team van ruim 25 bevlogen architecten, designers, stylisten en andere professionals met designprojecten over de hele wereld. 

Japanse invloeden

Marcel Wolterinck is altijd op zoek naar vernieuwing. Dat is ook wat je terugziet in de collectie die hij voor Grey7 heeft ontworpen. Inspiratie put hij uit zijn vele reizen. Zijn reizen naar Japan is waar zijn Dutch design collectie op is geïnspireerd. Pure en ingetogen ontwerpen. Functioneel en primitief. Een ontwerp waarbij het design en de vorm spreken. Heldere en duidelijke lijnen. De kracht zit hem in de diversiteit en de texturen van de stoffen. Die maken het spannend. 

Marcel Wolterinck

1960 - Marcel Wolterinck begint zijn carriére als meesterbinder.

1986 - Opening van zijn eerste bloemenwinkel Wolterinck Flowers

2008 - Design studio en Concept store Wolterinck's World met 1500m2 in Laren geopend.

2020 - Wolterinck wint European Propert Award 2020-2021

2020 - Uitgave van zijn boek 'Designing Your World'

2021 - Uitgave van zijn boek 'Designing Your World – volume II'

 

Van ontwerp tot product

Van ontwerp tot product

Interview met Marcel Wolterinck

Interview met Marcel Wolterinck

‘’Ik ben altijd op zoek naar vernieuwing. Iets wat er nog niet is. Dat is ook wat je terugziet in de collectie die we voor Grey7 hebben ontworpen."

// Unieke samenwerking

Ontworpen door topontwerper Marcel Wolterinck, exclusief voor Grey7. Dutch design geproduceerd in Nederland, met aandacht voor pure ambacht en kwaliteit. Je kunt bij ons terecht voor een compleet nieuw interieur. Welke interieur dromen je ook hebt,  onze meubels worden op maat voor jou gemaakt. Grey7 houdt van persoonlijk advies dus we helpen je graag!

Afspraak plannen

Bekend van:

0

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat je de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website.