Heb plezier, geniet van schoonheid en ervaar creatieve energie

GREY 7 design collectie

Geniet van de ontwerpen van onze topontwerpers Bertram Beerbaum, Grand&Johnson en Marcel Wolterinck. De designs zijn exclusief voor Grey7 getekend. Dutch design meubels waarbij niets aan het toeval is overgelaten. Of je nu op zoek bent naar de perfecte designbank, een unieke eettafel of de design fauteuil van je dromen. De collectie is helemaal af te stemmen op jouw woonwensen.

Bestel het |GREY 7 |inspiratiemagazine

Bestel het
GREY 7
inspiratiemagazine

Grey7 wil je graag inspireren op het gebied van Dutch Design. Vraag ons online magazine aan en laat je verrassen door de mooiste ontwerpen en gerealiseerde projecten.

Aanvragen

Bestel het
GREY 7
inspiratiemagazine

Grey7 wil je graag inspireren op het gebied van Dutch Design. Vraag ons online magazine aan en laat je verrassen door de mooiste ontwerpen en gerealiseerde projecten.

Aanvragen

Interieuradvies op maat

Onze interieuradviseurs staan vijf dagen per week voor je klaar en als de agenda’s het toelaten is ook ’s avonds een (online) afspraak uiteraard mogelijk. Maak nu een afspraak voor een persoonlijk interieuradvies.

Afspraak plannen

Vakmanschap

Al meer dan 100 jaar maken we de mooiste meubels in onze eigen fabriek in Nederland. Ambacht zoals het hoort en hoogstaande kwaliteit, die je van ons verwacht. En daarom doen wij er alles voor om je jarenlang optimaal te laten genieten van jouw dutch design meubels. Dat doen we door te werken met de beste duurzame materialen, voor zowel het binnenwerk als buitenwerk, oog te hebben voor de details en afwerking en alleen te werken met de beste stoffen en leersoorten.

Perfectie tot in detail

Perfectie tot in detail

We werken samen met de beste Nederlandse ontwerpers om de designs toegankelijk te maken. De ontwerpers herkennen zich in onze missie en willen daaraan bijdragen. Het idee voor een meubel ontstaat en wordt uitgewerkt in een schets, die daarna technisch wordt getekend. Prototypes worden vervolgens gemaakt om uitgebreid te testen en om te zien of het idee voldoet aan de eisen die worden gesteld aan onze meubels. Dit is een tijdrovend proces want het moet perfect zijn tot in detail, qua veiligheid, uitstraling én comfort. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we veel kennis en ervaring opgebouwd. Onze collecties worden zo ontworpen dat deze binnen de stijlen helemaal aan u woonwensen kunnen worden aangepast. Hierdoor kan voor elke klant een unieke woonwens worden gecreëerd.

De ambacht van het meubelvak

De ambacht van het meubelvak

Als het ontwerpproces is afgerond start de selectie van de materialen. We kiezen er altijd voor om met de meest hoogwaardige en duurzame materialen te werken zodat onze meubels robuust, sterk en duurzaam zijn.

Onze vakmensen werken gemiddeld al meer dan 15 jaar in de fabriek en zo kunnen we vakmanschap en de echte ambacht voor het meubelvak in ere houden. We geloven dat eigen vakmensen een van de belangrijkste aspecten zijn om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Elke collega heeft zijn eigen specialiteit. Van het naaien van de stof tot het assembleren van de onderdelen.

Dit geldt voor het maken van het meubel zelf, maar ook het stofferen. Hoe het meubel wordt gestoffeerd is enorm belangrijk en dit is een zeer nauwkeurige klus. Het komt uiteindelijk aan op de afwerking en de details hiervan. Het is immers een Dutch designmeubel dat op alle fronten perfect moet zijn.

Duurzame materialen

Duurzame materialen

We werken samen met leveranciers die de mooiste leersoorten produceren. Puur natuurlijk, eerlijk en in een diversiteit aan kleuren. We bieden daarnaast een grote diversiteit aan soorten leer, omdat elke type leer een andere uitstraling heeft en voor elk gebruik een ander type geschikt is. Dit heeft te maken met de manier waarop het leer behandeld is.

Uiteraard werken we samen met bekende stofproducenten als De Ploeg, Kvadrat en Alcantara. Daarnaast hebben we ook een aantal stoffen geselecteerd samen met onze ontwerpers om je een brede keuze te kunnen bieden.

We werken met houtsoorten waar veel mee wordt gewerkt door hoogstaande merken binnen de meubelbranche. Het hout dat we gebruiken is eerlijk en van hoge kwaliteit. Met massief hout wordt het meest gewerkt bij onze meubels en hiermee werken we met respect voor de natuur. Zo gaat de kwaliteit van de meubels niet ten koste van aandacht voor de natuur.

Bekend van:

Stel ons een vraag.
0

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat je de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website.