GJ007 – SOFA SYSTEM

Design: Grand&Johnson

Vanaf € 3.998

Kleuren
Formaat
Bankombouw
Beschikbaar in vele kleuren en materialen

Vakmanschap in design

Een waar kunstobject voor de woonkamer. De Dutch design bank is ontworpen met oog voor detail en comfort. Kijk eens goed en laat je verrassen door het vakmanschap en de ambacht waarmee dit design meubel is ontworpen en gecreëerd.

‘’Ode aan de verwondering’’ is waar de ontwerpers Grand&Johnson voor staan en dat zie je terug in het ontwerp. De prachtige stiknaad, de materialen waarmee gewerkt is, van binnen en van buiten. Op zoek naar contrast en balans. Op zoek naar spanning en rust. Met als resultaat het perfecte evenwicht voor in het interieur.

Een tijdloos design, een zitwereld voor geborgenheid. Een plek om je terug te trekken in je eigen wereld. Een bank die zich aanpast. Door te spelen met de vlakken stel je het design zelf samen. Dankzij de verschillende elementen past de bank bij iedere leefstijl en ieder interieur. Voeg het gunmetal of houten raster toe als prachtig omhulsel van de design bank en geef het nog meer karakter. Een uniek ontwerp want dit is nog nooit eerder vertoont.

Naast de verschillende elementen en keuze uit een raster is de design bank verkrijgbaar in vele kleuren, stoffen en leersoorten en daardoor altijd af te stemmen op ieder interieur en woonwensen.

Specificaties

Formaat:
-  Tweezits: 232 x 100 x 82
-  Driezits: 333 x 100 x 82
-  Vierzits: 434 x 100 x 82
-  Vijfzits: 535 x 100 x 82
-  Ook mogelijk in hoekbank

 


 

Armleuning
Extra brede armleuningen mogelijkMaterialisering
-  Optioneel: houten bankombouw in White // Brown // Black
-  Optioneel: stalen bankombouw
-  Optioneel: eiken banktafeltje
-  Optioneel: marmeren blad
-  Optioneel: keramisch marmeren blad


GJ007 – SOFA SYSTEM uitgelicht

Grand&​Johnson

Grand&Johnson zijn van huis uit interieurontwerpers en weten als geen ander hoe je een thuis creëert. “We adviseren altijd op zintuigen. Geur, muziek, licht, materialen; aan alles is gedacht. Het ontwerp moet eerlijk en in balans zijn. Deze werkwijze zie je ook terug in de collectie voor Grey7."

Meer over Grand&Johnson
Grand&Johnson
Grand&Johnson
Bestel het| Grand&Johnson| Stalendoosje

Bestel het
Grand&Johnson
Stalendoosje

Speciaal voor jou hebben we prachtige stoffen en leersoorten in verschillende kleuren geselecteerd. Bestel het gratis stalendoosje, ervaar de stof- en leerkwaliteit en laat je inspireren.

Aanvragen

Bestel het
Grand&Johnson
Stalendoosje

Speciaal voor jou hebben we prachtige stoffen en leersoorten in verschillende kleuren geselecteerd. Bestel het gratis stalendoosje, ervaar de stof- en leerkwaliteit en laat je inspireren.

Aanvragen

Bekend van:

0

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat je de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website.