GJ007 – SOFA SYSTEM METAL

Design: Grand&Johnson

Kleuren
Formaat
Beschikbaar in vele kleuren en materialen

Sterk staaltje design

Een eigen wereld, zitwereld. Geborgen en omringd met alles wat deze kleine wereld comfortabel maakt. Neem een kijkje dichterbij en zie de ambacht, de verrassende details en magnifieke afwerking. Dit is een waar kunstobject voor de woonkamer.

De Dutch design bank is zo ontworpen dat er voor ieder gezinslid een comfortabele plek is. Door te spelen met open en gesloten vlakken stel je het design zelf samen. Vrij in de ruimte komt het meubel het mooist tot zijn recht. Het unieke stalen raster komt dan prachtig uit en geeft de bank een eigen karakter. Want dit is nog nooit eerder zo vertoont.

Kijk eens goed en laat je verwonderen. ‘’Ode aan de verwondering’’ is waar Grand & Johnson voor staat en dat zie je terug in dit prachtige ontwerp. Niets is aan het toeval overgelaten en op geen enkele manier is de makkelijke weg gezocht. Ambacht én design omschrijven deze unieke design bank. De prachtige stiknaad is uniek en bijzonder en dat kan alleen vakwerk zijn.

De design bank is verkrijgbaar in vele kleuren, stoffen en leersoorten en daardoor altijd af te stemmen op ieder interieur en woonwensen.

Specificaties

Formaat:
-  Tweezits: 232 x 100 x 82
-  Driezits: 333 x 100 x 82
-  Vierzits: 434 x 100 x 82
-  Vijfzits: 535 x 100 x 82
-  Ook mogelijk in hoekbank

 


 

Armleuning
Extra brede armleuningen mogelijkMaterialisering
-  Optioneel: houten bankombouw in White // Brown // Black
-  Optioneel: stalen bankombouw
-  Optioneel: eiken banktafeltje
-  Optioneel: marmeren blad
-  Optioneel: keramisch marmeren blad


GJ007 – SOFA SYSTEM METAL uitgelicht

Grand&​Johnson

Grand&Johnson zijn van huis uit interieurontwerpers en weten als geen ander hoe je een thuis creëert. “We adviseren altijd op zintuigen. Geur, muziek, licht, materialen; aan alles is gedacht. Het ontwerp moet eerlijk en in balans zijn. Deze werkwijze zie je ook terug in de collectie voor Grey7."

Meer over Grand&Johnson
Grand&Johnson
Grand&Johnson
Bestel het| Grand&Johnson| Stalendoosje

Bestel het
Grand&Johnson
Stalendoosje

Speciaal voor jou hebben we prachtige stoffen en leersoorten in verschillende kleuren geselecteerd. Bestel het gratis stalendoosje, ervaar de stof- en leerkwaliteit en laat je inspireren.

Aanvragen

Bestel het
Grand&Johnson
Stalendoosje

Speciaal voor jou hebben we prachtige stoffen en leersoorten in verschillende kleuren geselecteerd. Bestel het gratis stalendoosje, ervaar de stof- en leerkwaliteit en laat je inspireren.

Aanvragen

Bekend van:

Stel ons een vraag.
0

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat je de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website.