GJ007 – SOFA
SYSTEM WOOD

Design: Grand&Johnson

Vanaf € 4.376

Kleuren
Formaten

Comfortabel mooi

Een tijdloze zitwereld waar iedereen zich goed bij voelt. Mooi om naar te kijken en geweldig op om te zitten. Geborgenheid, vakmanschap en unieke details zijn kenmerkend voor deze Dutch design bank ontworpen door de Nederlandse ontwerpers Grand&Johnson.

Dankzij de natuurlijke materialen en de juiste verhoudingen biedt de design bank een perfecte balans in de comfort en uitstraling. De verschillende materialen, de zachte stof, het prachtige houten raster en het marmer tableau geven een uniek karakter. Kies en laat je verwonderen door het ontwerp.

De Dutch design bank bestaat uit diverse elementen waardoor de bank bij ieder interieur past. Door te spelen met open en gesloten vlakken stel je het design zelf samen. Geef de bank een uniek karakter door te kiezen voor een raster van hout dat de bank omarmt. Maak het design af met een marmeren tableau of een houten plateau. Vrij in de ruimte komt het meubel het mooist tot zijn recht. Als een waar kunstwerk.

De design bank is verkrijgbaar in vele kleuren, stoffen en leersoorten en daardoor altijd af te stemmen op ieder interieur en woonwensen.

SPECIFICATIES

Formaat:
-  Tweezits: 232 x 100 x 82
-  Driezits: 333 x 100 x 82
-  Vierzits: 434 x 100 x 82
-  Vijfzits: 535 x 100 x 82
-  Ook mogelijk in hoekbank

 


 

Armleuning
Extra brede armleuningen mogelijkMaterialisering
-  Optioneel: houten bankombouw in White // Brown // Black
-  Optioneel: stalen bankombouw
-  Optioneel: eiken banktafeltje
-  Optioneel: marmeren blad
-  Optioneel: keramisch marmeren blad


GJ007 – SOFA |SYSTEM WOOD uitgelicht

Grand&​Johnson

Grand&Johnson zijn van huis uit interieurontwerpers en weten als geen ander hoe je een thuis creëert. “We adviseren altijd op zintuigen. Geur, muziek, licht, materialen; aan alles is gedacht. Het ontwerp moet eerlijk en in balans zijn. Deze werkwijze zie je ook terug in de collectie voor Grey7."

Meer over Grand&Johnson
Grand&Johnson
Grand&Johnson
bestel het| Grand&Johnson| stalendoosje

bestel het
Grand&Johnson
stalendoosje

Speciaal voor jou hebben we prachtige stoffen en leersoorten in verschillende kleuren geselecteerd. Bestel het gratis stalendoosje, ervaar de stof- en leerkwaliteit en laat je inspireren.

Aanvragen

bestel het
Grand&Johnson
stalendoosje

Speciaal voor jou hebben we prachtige stoffen en leersoorten in verschillende kleuren geselecteerd. Bestel het gratis stalendoosje, ervaar de stof- en leerkwaliteit en laat je inspireren.

Aanvragen

Bekend van:

0

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat je de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website.