• Home

GJ001 – LOUNGE CHAIR LEATHER

Design: Grand&Johnson

Vanaf € 2.175

Kleuren
Beschikbaar in vele kleuren en materialen

Society seat

Tijdloze heren club fauteuil waar de dames zich ook goed in voelen. Klein in afmeting, groots in zitcomfort. Een stoer design dankzij het strakke lijnenspel, staal en leer. Evenwicht én contrast; typerend voor de Nederlandse designers Grand&Johnson.

Dankzij de strakke lijnen en de juiste verhoudingen biedt de dutch design fauteuil een perfecte balans in comfort en onderscheidend design. De verschillende materialen waarmee gewerkt is, in diverse donkere tinten, geven de lounge fauteuil karakter.

Gunmetal staal, in unieke kleur van Grand&Johnson, prachtig houtwerk en tuigleer van bijzonder hoge kwaliteit maken de stoel tot een uniek design meubel, dat van alle kanten prachtig is om naar te kijken.

De dutch design fauteuil is verkrijgbaar in talloze kleuren, diverse stof- en leersoorten en daardoor af te stemmen op ieder interieur en jouw woonwensen.

Specificaties

Afmetingen
67 x 86,5 x 58 cm (b x d x h)

 


 

Materialisering
Massief eiken


Kleuren onderstel

-  Black
-  Brown
-  White


GJ001 – LOUNGE CHAIR LEATHER uitgelicht

Grand&​Johnson

Grand&Johnson zijn van huis uit interieurontwerpers en weten als geen ander hoe je een thuis creëert. “We adviseren altijd op zintuigen. Geur, muziek, licht, materialen; aan alles is gedacht. Het ontwerp moet eerlijk en in balans zijn. Deze werkwijze zie je ook terug in de collectie voor Grey7."

Meer over Grand&Johnson
Grand&Johnson
Grand&Johnson
Alternatieve tekst bij afbeelding

Bestel het
Grey7
inspiratiemagazine

Grey7 wil je graag inspireren op het gebied van Dutch Design. Vraag ons online magazine aan en laat je verrassen door de mooiste ontwerpen en gerealiseerde projecten.

Aanvragen

Bestel het
Grey7
inspiratiemagazine

Grey7 wil je graag inspireren op het gebied van Dutch Design. Vraag ons online magazine aan en laat je verrassen door de mooiste ontwerpen en gerealiseerde projecten.

Aanvragen

Bezoek onze showroom

In onze showroom kun je onze collectie meubels zien, voelen en ervaren. Of jij nu op zoek bent naar de perfecte designbank, een unieke eettafel of een design fauteuil. Bij ons kun je terecht voor een compleet interieur.

Bezoek inplannen

0

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat je de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website.