TED COFFEE TABLE

Design: Grey 7 collectie

Vanaf € 2.155

Kleuren
Formaat

Een salontafel zonder fratsen

Een salontafel met een ranke en stoere uitstraling dankzij het ambachtelijk gemaakte stalen frame waarin het houten blad rust. Een buitengewoon subtiel ontwerp, passend in elk interieur. Stoer, rauw en robuust.

Prachtig hout en metaal spelen de hoofdrol in dit ontwerp. Het houten blad is beschikbaar in hoogwaardig eiken of noten met afwerking naar keuze. Ook de stalen poten zijn naar keuze af te werken. Laat jouw woonwensen uitkomen met deze stijlvolle design koffietafel. Prachtig te combineren met de Ted Bar Table, de Ted Dining Table of de Ted Sidetable. 

Deze tafel is precies waar de Grey7 collectie voor staat: voor persoonlijk gebruiksplezier, bedoeld om van te genieten én als statement in je huis. Chic, tijdloos, stoer en altijd functioneel. Bij Grey7 vind je design meubels die volledig aan te passen zijn op jouw interieur dromen. Kom de meubels ervaren in onze showroom waar onze dutch design collectie exclusief verkrijgbaar is. We denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Specificaties

Formaat
-  140 x 70 x 35 cm (l x b x h)
-  150 x 80 x 35 cm (l x b x h)
-  170 x 70 x 35 cm (l x b x h)
-  200 x 100 x 35 cm (l x b x h)


Houtkleur
-  Grey oil
-  White oil
-  Black lak
-  Cacao
-  Donkergrijs antiek
-  Quartz black
-  Veen
-  Zilver


Houtafwerking
-  Glad
-  Geborsteld
-  Planknaden


Onderstel
-  Zwart staal
-  Anodic brown
-  Antraciet


Uitvoering
-  Blad 1-delig
-  Blad 3-delig


TED COFFEE TABLE uitgelicht

Grey 7 Collectie

Dutch design, dat is wat je bij Grey7 vindt. De mooiste designontwerpen van de mooiste materialen. Geproducteerd in Nederland. Speciaal voor échte designliefhebbers.

Meer over Grey 7 collectie
Grey 7 collectie
Grey 7 collectie

Bijpassende design meubels

Bestel het| Grey7| Inspiratie magazine

Bestel het
Grey7
Inspiratie magazine

Grey7 wil je graag inspireren op het gebied van Dutch Design. Vraag ons online magazine aan en laat je verrassen door de mooiste ontwerpen en gerealiseerde projecten.

Aanvragen

Bestel het
Grey7
Inspiratie magazine

Grey7 wil je graag inspireren op het gebied van Dutch Design. Vraag ons online magazine aan en laat je verrassen door de mooiste ontwerpen en gerealiseerde projecten.

Aanvragen

Bekend van:

0

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat je de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website.